VAN IDEE TOT BOEK: 10 JAAR UITGEVERIJ SYNDIKAAT

Stripmuseum

1Poster Syndikaat.jpg

VAN IDEE TOT BOEK: 10 JAAR UITGEVERIJ SYNDIKAAT

2 december 2017 t/m 18 maart 2018

Beeldende kunst

Over deze activiteit

VAN IDEE TOT BOEK: 10 JAAR UITGEVERIJ SYNDIKAAT

Vanaf 2 december gaat er in het Stripmuseum Groningen een nieuwe expositie van start.
Deze staat in het teken van 10 jaar uitgeverij Syndikaat. Tal van striptekenaars uit de Syndikaatstal zullen het beste van hun werk laten zien: er hangen originele pagina's, er is een albumoverzicht van wat er de afgelopen jaren is verschenen bij de uitgeverij en er is een speciaal gedeelte gewijd aan een interactief verhaal. Ook leer je wat een uitgeverij doet en hoe uitgeven nu eigenlijk werkt. 


In de tentoonstelling is werk te zien van Abe Borst, Coco Ouwerkerk, Eelke de Blouw, Esther van de Bund, Floris Oudshoorn, Frodo De Decker, Jan Willen Spakman, Maikel Verkoelen, Marq van Broekhoven, Onno Lolkema en Roland Conté, Rik Wielheesen, Rob van Barneveld, Ron Schuijt, Wouter Goudswaard en Schwantz (Hans Klaver).


Kijk voor meer info op: www.stripmuseum.nl

Over Stripmuseum

In het Nederlands Stripmuseum ontmoet je strip- en tekenfilmhelden van vroeger en nu. Nergens anders vind je zo’n grote collectie met originele striptekeningen, stripboeken, spelletjes, filmpjes en meer! In het Stripmuseum zie je onder andere hoe een stripverhaal tot stand komt. Je ontdekt dit aan de hand van echte tekeningen en schetsen, maar je kunt ook over de schouders van bekende tekenaars meekijken door middel van video-installaties.

Stripmuseum

Westerhaven 17
9718 AC Groningen
tel 050-3178470

Locatie

Deel nu:
Scroll To Top